Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz aldığını görmek

Rüyada muz aldığını görmek

Rüyada muz aldığını görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, onların mutlu haberlerini alacağına, kazançlı çıkacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada muz aldığını gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan kişiler söz konusu olabilir, sakinliğinizi koruyun.

Rüyada muz aldığını görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, şansının hep açık olacağına inanılır.

Rüyada poşet poşet muz görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada ağaçta muz görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada maymunun muz yediğini görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü muz görmek gelirinin de garanti altında olacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına delalettir.

Rüyada muz ve çilek görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada muzlar görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına inanılır.

Rüyada maymuna muz vermek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments