Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz soymak

Rüyada muz soymak

Rüyada muz soymak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada muz soymak gördüyseniz:

  • O kişi, sizin yardım elini uzatmanızı bekliyor.

Rüyada muz soymak işlerine dört elle sarılacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mandalina soyduğunu görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelle soymak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada enginar soymak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan soymak ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, mutluluk ve başarı getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvan derisi soymak işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada banka soymak ve yakalanmak sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış yumurta soyduğunu görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments