Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından muz koparmak

Rüyada dalından muz koparmak

Rüyada dalından muz koparmak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, parasının ve malının çoğalacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına alamet eder.

Rüyada dalından muz koparmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemenizi, tanınmanızı veya kabul görmenizi sağlayacak çok sayıda fikriniz olabilir.

Rüyada dalından muz yemek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine tabir olunur.

Rüyada muz dalı görmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalından muz koparmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalında muz görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada muz kabuğu görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada maymunun muz yediğini görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada soyulmuş muz görmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına tabir olunur.

Rüyada kabuklu muz yemek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments