Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle alışveriş yapmak

Rüyada sevdiğin kişiyle alışveriş yapmak

Rüyada sevdiğin kişiyle alışveriş yapmak tövbelerin amacına ulaşacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle alışveriş yapmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle alışveriş yapmak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle yolculuk yapmak kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiye masaj yapmak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle yemek yapmak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle yolculuk yapmak zor günlerin geride kalacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alışveriş yapmak kıyafet almak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dükkandan alışveriş yapmak yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments