Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle alışveriş yapmak

Rüyada biriyle alışveriş yapmak

Rüyada biriyle alışveriş yapmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalettir.

Rüyada biriyle alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerine neler sunabileceğinizi görmek istiyor olabilirler.

Rüyada sevdiğinle alışveriş yapmak kişisel yeteneklerini geliştireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bebek için alışveriş yapmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, anne ve baba duası alınacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalettir.

Rüyada kıyafet alışveriş yapmak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada kantinden alışveriş yapmak maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bakkalda alışveriş yapmak sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada evlilik için alışveriş yapmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, verilen kararların geri çekileceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada markette alışveriş yapmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işarettir.

Rüyada ev alışverişi yapmak çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments