Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müşteriyi görmek

Rüyada müşteriyi görmek

Rüyada müşteriyi görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada müşteriyi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin girişimde bulunmasını veya ilk adımı atmasını beklemek yerine ilk hamleyi sizin yapmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada müşteriyle kavga etmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine yorulur.

Rüyada bayan müşteri görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, zorlukların geride kalacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada müşteriyi görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada müşteri olmak iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalettir.

Rüyada işyerinde müşteri görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık müşteri görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, kişinin can derdine düşeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet eder.

Rüyada dükkanda müşteri görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok müşteri görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, büyük paralar kazanılacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments