Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müşteriyle kavga etmek

Rüyada müşteriyle kavga etmek

Rüyada müşteriyle kavga etmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına inanılır.

Rüyada müşteriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde daha şanslısınız.

Rüyada müşteriyle kavga etmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına inanılır.

Rüyada bayan müşteri görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık müşteri görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada müşteriyi görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, işlerin günden güne bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müşteriye mal satmak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada işyerinde çok müşteri görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, sonunda mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada dükkanda müşteri görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada işyerinde müşteri görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments