Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanda müşteri görmek

Rüyada dükkanda müşteri görmek

Rüyada dükkanda müşteri görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, saygınlığının da artacağına delalet eder.

Rüyada dükkanda müşteri gördüyseniz:

  • Ya da olmadığınız birisi gibi davranma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada dükkanda müşteri görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada müşteriye mal satmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işarettir.

Rüyada kalabalık müşteri görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine yorulur.

Rüyada müşteri olmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ağız tadına kavuşacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski müşteri görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerinde müşteri görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada müşteriyle kavga etmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada işyerinde çok müşteri görmek her açıdan farklılıklar olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, sorunların hallolacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments