Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok müşteri görmek

Rüyada çok müşteri görmek

Rüyada çok müşteri görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada çok müşteri gördüyseniz:

  • Mizah anlayışınız iyi, doğal yapınız ruhani veya filozofik; öyleyse bunu karşıt cinsle olan tüm aylık ilişkinizde iyi kullanmalısınız.

Rüyada işyerinde müşteri görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada işyerinde çok müşteri görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kalabalık müşteri görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada müşteriye mal satmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada müşteriyi görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada müşteri olmak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayan müşteri görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada eski müşteri görmek onlara doyasıya sarılacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments