Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müşteri olmak

Rüyada müşteri olmak

Rüyada müşteri olmak ele geçen kazancın artacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, kafasının rahatlayacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Rüyada müşteri olmak gördüyseniz:

  • Belli konularda ikna edilmek, kendinizi garantiye almak veya iltifat işitmek için yapacağınız girişimlerin karşılığında aradığınız tepkileri bulamayabilirsiniz.

Rüyada eski müşteri görmek sağlığının yerinde kalacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dükkanda müşteri görmek kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada işyerinde çok müşteri görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada müşteriyle kavga etmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına işarettir.

Rüyada müşteriyi görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık müşteri görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalettir.

Rüyada çok müşteri görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, parasının ve makamının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerinde müşteri görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments