Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müslüm gürsesi görmek

Rüyada müslüm gürsesi görmek

Rüyada müslüm gürsesi görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, güzel zamanlar geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada müslüm gürsesi gördüyseniz:

  • Sağlık açısından kronikleşmiş bazı fiziksel problemleriniz olabilir.

Rüyada müslüm gürses görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, maddi anlamda feraha ermeye delalet eder.

Rüyada müslüm gürsesi görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada gürbe görmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine inanılır.

Rüyada saçları gür görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada gürücü görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, neşe içinde olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada gök gürlemesi ve yağmur görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada inek gürmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının gür olduğunu görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments