Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muska yapan birini görmek

Rüyada muska yapan birini görmek

Rüyada muska yapan birini görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada muska yapan birini gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirin.

Rüyada üçgen muska görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya delalet eder.

Rüyada cebinde muska görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada kara muska görmek özgüveninde artış yaşanacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil muska görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına inanılır.

Rüyada gümüş muska görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine alamet eder.

Rüyada muskayı toprağa gömmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık içinde muska bulmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yatakta muska bulmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments