Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta muska bulmak

Rüyada yatakta muska bulmak

Rüyada yatakta muska bulmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, bir anda atılıma geçeceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta muska bulmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri gözardı etmeyin.

Rüyada yatakta muska bulmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta muska görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatağın altında muska görmek çok sorunlu günler geçireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada yatağın içinde muska görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına yorulur.

Rüyada yatağında muska görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yastık içinde muska bulmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına rivayet eder.

Rüyada muska bulduğunu görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine alamet eder.

Rüyada evde muska bulmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments