Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil muska görmek

Rüyada yeşil muska görmek

Rüyada yeşil muska görmek işlerine bereket geleceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, elinin darlaşacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına alamet eder.

Rüyada yeşil muska gördüyseniz:

  • Kimsenin sizden fayda sağlamasına ya da halk arasındaki tabiriyle sizi çantada keklik görmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada yeşil muska görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, dünya malının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada boynunda muska görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evde muska aramak aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elinde muska görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya alamet etmektedir.

Rüyada muska yemek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine yorulur.

Rüyada muskanın açıldığını görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yorganda muska görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kişinin şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada büyü muskası görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments