Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık içinde muska bulmak

Rüyada yastık içinde muska bulmak

Rüyada yastık içinde muska bulmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada yastık içinde muska bulmak gördüyseniz:

  • Kişisel istekleriniz artabilir.

Rüyada yastık içinde muska bulmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, önemli atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada yastık içinde muska görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, şansının döneceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde muska bulmak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine işarettir.

Rüyada yastık içinde altın bulmak atılım yapacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, kazancının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık altında muska görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerinin iyi gideceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada yastıkta muska görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada üzerinde muska bulmak diplomalı kimse olacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet eder.

Rüyada yerde muska bulmak çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, canının sıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments