Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş muska görmek

Rüyada gümüş muska görmek

Rüyada gümüş muska görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kişinin can derdine düşeceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret eder.

Rüyada gümüş muska gördüyseniz:

  • Herşeyi abartmayın.

Rüyada gümüş muska görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastık altında muska görmek planların aksayacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine işaret eder.

Rüyada muska yapanı görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada ölüden muska almak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada muskayı toprağa gömmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada evinde muska görmek kişinin rahat nefes alacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına alamet eder.

Rüyada muska yaptırmak elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada muska kusmak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments