Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mürşit görmek

Rüyada mürşit görmek

Rüyada mürşit görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, elindekileri de yitireceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, yeni işler peşinde koşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mürşit gördüyseniz:

  • Tatil olmasına rağmen belli konularda fikir sahibi olmaya, bilgi edinmeye veya haber almaya devam ediyor olabilirsiniz.

Rüyada mürşid eli öpmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, her daim Allah yolunda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi mürşidini görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada mürşidine sarılmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına rivayet eder.

Rüyada mürşidin elini öpmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada mürşide sarılmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada mürşidine hizmet etmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada mürşidin arkasında namaz kılmak sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, hayaline kavuşacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işarettir.

Rüyada kamili mürşid görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments