Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mürşidine sarılmak

Rüyada mürşidine sarılmak

Rüyada mürşidine sarılmak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, geleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mürşidine sarılmak gördüyseniz:

  • Aceleci olmamalısınız.

Rüyada mürşide sarılmak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mürşidine sarılmak insanlara yol göstereceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mürşide hizmet etmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, itibar kazanacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine delalet eder.

Rüyada kamili mürşid görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi mürşidini görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada mürşidin arkasında namaz kılmak günahtan kaçınarak yaşayacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada mürşid eli öpmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine delalettir.

Rüyada mürşit görmek kazancın düşeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments