Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mürşide sarılmak

Rüyada mürşide sarılmak

Rüyada mürşide sarılmak sermaye kaybedeceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, işlerini yoluna sokacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada mürşide sarılmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konuların doğru şekilde ilerleyebilmesi için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Rüyada mürşide sarılmak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada mürşidine sarılmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendi mürşidini görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine işarettir.

Rüyada kamili mürşid görmek bol nimete kavuşacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine delalettir.

Rüyada mürşidin arkasında namaz kılmak bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kamil mürşid görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mürşid eli öpmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada mürşit görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments