Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mürşidine hizmet etmek

Rüyada mürşidine hizmet etmek

Rüyada mürşidine hizmet etmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kazancının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mürşidine hizmet etmek gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız yanlış anlaşılmaları önleyebilir.

Rüyada mürşide hizmet etmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada mürşidine hizmet etmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada mürşidin elini öpmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, kendisi ile gururlanacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada mürşidine sarılmak herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mürşit görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi mürşidini görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, emellere ulaşılacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına işarettir.

Rüyada mürşidin arkasında namaz kılmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mürşide sarılmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments