Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mürşidini görmek

Rüyada kendi mürşidini görmek

Rüyada kendi mürşidini görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi mürşidini gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesi gerektiği ya da sonuçlanacağı konusunda kesin yargılara sahip olabilirsiniz.

Rüyada mürşid eli öpmek pişman olacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına işarettir.

Rüyada mürşidin arkasında namaz kılmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kamili mürşid görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, zor günler geçireceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kamil mürşid görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada mürşidin elini öpmek rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine işarettir.

Rüyada kendi mürşidini görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, çoluk çocuğa karışacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mürşidine sarılmak aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada mürşit görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments