Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mürşid eli öpmek

Rüyada mürşid eli öpmek

Rüyada mürşid eli öpmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, gururlandıracak işler yapacağına, istediği noktalara ulaşacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada mürşid eli öpmek gördüyseniz:

  • Bir harcama yapacaksınız, pazarlık edin.

Rüyada mürşid eli öpmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mürşidin elini öpmek işlerin rayından çıkacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada mürşidin arkasında namaz kılmak sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, her zaman hak ettiğini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi mürşidini görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işarettir.

Rüyada mürşide sarılmak güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine delalettir.

Rüyada mürşidine hizmet etmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, girişimlerde bulunacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mürşide hizmet etmek maddi sorunlarının çözüleceğine, gönül kapılarının açılacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mürşidine sarılmak moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments