Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mürşidin elini öpmek

Rüyada mürşidin elini öpmek

Rüyada mürşidin elini öpmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada mürşidin elini öpmek gördüyseniz:

  • Çok fazla abur cubur tüketme eğilimindesiniz.

Rüyada mürşid eli öpmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mürşidin elini öpmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına tabir olunur.

Rüyada mürşide hizmet etmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada kamili mürşid görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mürşidin arkasında namaz kılmak parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işarettir.

Rüyada kamil mürşid görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada mürşidine sarılmak sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi mürşidini görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments