Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mürekkep içmek

Rüyada mürekkep içmek

Rüyada mürekkep içmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, engellerin aşılacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada mürekkep içmek gördüyseniz:

  • Genelde iyimsersiniz.

Rüyada mürekkep içmek çaresiz ve yalnız kalacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına yorulur.

Rüyada mürekkep dökmek en pahalı evlerde oturacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi mürekkep görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına alamet eder.

Rüyada mürekkep yutmak huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işaret eder.

Rüyada eline mürekkep bulaşmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada kalemin mürekkebinin bittiğini görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalettir.

Rüyada elde mürekkep görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine yorulur.

Rüyada siyah mürekkep görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments