Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mürekkep dökmek

Rüyada mürekkep dökmek

Rüyada mürekkep dökmek kem gözlere geleceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada mürekkep dökmek gördüyseniz:

  • Evde veya özel yaşamınızda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mürekkep dökmek hacetinizin giderilmesine, bir işi rakiplerine kaptıracağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı mürekkep görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eline mürekkep bulaşmak iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada mürekkeple yazı yazmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, kafasının rahat olacağına alamet eder.

Rüyada mürekkep içmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, işlerini boşvereceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada mürekkep döküldüğünü görmek bereket ve huzur geleceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi mürekkep görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mürekkep kusmak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments