Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi mürekkep görmek

Rüyada mavi mürekkep görmek

Rüyada mavi mürekkep görmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine inanılır.

Rüyada mavi mürekkep gördüyseniz:

  • Çevrenizin garip karşılayabileceği kimselerle ilişki geliştirme meylinde olmanız olasıdır.

Rüyada mavi mürekkep görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, çok güzel günler görüleceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada mürekkeple yazı yazmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline mürekkep bulaşmak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada mürekkep kusmak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada mürekkep içmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı mürekkep görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada elde mürekkep görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mürekkep dökmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments