Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah mürekkep görmek

Rüyada siyah mürekkep görmek

Rüyada siyah mürekkep görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine delalettir.

Rüyada siyah mürekkep gördüyseniz:

  • Yararlı tavsiyelerde bulunan kşileri dinlemeli, faydalı fikirlere yer açmalı ya da size destek olmak veya yardım etmek isteyen kişilere izin vermelisiniz.

Rüyada siyah mürekkep görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada elde mürekkep görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına yorulur.

Rüyada mürekkeple yazı yazmak aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine yorulur.

Rüyada mürekkep yutmak üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kalemin mürekkebinin bittiğini görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kişinin geri planda kalacağına inanılır.

Rüyada mürekkep içmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, ferahlığa çıkılacağına, yeni şeyler deneneceğine rivayet eder.

Rüyada mürekkep kusmak sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine işarettir.

Rüyada kırmızı mürekkep görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments