Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mürekkep döküldüğünü görmek

Rüyada mürekkep döküldüğünü görmek

Rüyada mürekkep döküldüğünü görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kazançlı işler yapacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, yaşanan kötü olayların unutulacağına işarettir.

Rüyada mürekkep döküldüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizce dile getirdiğiniz konular, karşı tarafa kapalı tribünde taraftar yorumları dinliyor gibi görünüyor olabilir.

Rüyada mürekkep içmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına tabir olunur.

Rüyada kalemin mürekkebinin bittiğini görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Rüyada siyah mürekkep görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi mürekkep görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mürekkep dökmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada elde mürekkep görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mürekkep kusmak dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mürekkeple yazı yazmak hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments