Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mürekkeple yazı yazmak

Rüyada mürekkeple yazı yazmak

Rüyada mürekkeple yazı yazmak dertleşerek moral bulacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mürekkeple yazı yazmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere net davranabilir ya da net davranmalarını isteyebilirsiniz.

Rüyada mürekkeple yazı yazmak çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada siyah mürekkep görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kısmetlerinin bol olacağına delalet eder.

Rüyada mürekkep yutmak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mürekkep kusmak canının kıymetini bileceğine, kasasının ağırlaşacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada kalemin mürekkebinin bittiğini görmek isteklerin yerine geleceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mürekkep döküldüğünü görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı mürekkep görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada elde mürekkep görmek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments