Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın altında kalmak

Rüyada atın altında kalmak

Rüyada atın altında kalmak huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, hayırlı yollara gireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada atın altında kalmak gördüyseniz:

  • Arkadaş gurubunuzla etkinliklerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Rüyada at altında kalmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine inanılır.

Rüyada atın altında kalmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, duygularının karşılık göreceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atların arasında kalmak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada bina altında kalmak rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalettir.

Rüyada kayaların altında kalmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, düzenin kurulacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada odun altında kalmak umduğunu bulamayacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına tabir olunur.

Rüyada heyelan altında kalmak kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su altında nefessiz kalmak işinde zarar edeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments