Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mum satın almak

Rüyada mum satın almak

Rüyada mum satın almak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, planlarının gerçekleşeceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mum satın almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin kötü niyetli tavırlarına rağmen, siz sesinizi yükseltmeden konuşmaya devam etmelisiniz.

Rüyada mum satın almak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, başarı ve zafer kazanacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının mum yaktığını görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işarettir.

Rüyada kokulu mum görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada mumlar yakmak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına işarettir.

Rüyada yeni mum görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada mum yakıldığını görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah mum görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada kahverengi mum görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments