Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğum günü pastası ve mum görmek

Rüyada doğum günü pastası ve mum görmek

Rüyada doğum günü pastası ve mum görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına yorulur.

Rüyada doğum günü pastası ve mum gördüyseniz:

  • Dış görünümünüzde ya da yaşam biçiminizde yapacağınız değişiklikler dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada doğum günü pastası ve mum görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine rivayet eder.

Rüyada doğum günü mumu görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada doğum günü pastası üflemek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada doğum günü pastası yemek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada doğum günü pasta görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, dolandırılacağına rivayet eder.

Rüyada doğum günü pastası kesmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada pasta mumu üflemek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine alamet eder.

Rüyada pastaya mum dikmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments