Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş yakıp su ısıtmak

Rüyada ateş yakıp su ısıtmak

Rüyada ateş yakıp su ısıtmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çevresinin genişleyeceğine, geçim derdinin sona ereceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, rahatlığa erileceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada ateş yakıp su ısıtmak gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlık kurmanız olasıdır.

Rüyada ateş yakıp su ısıtmak aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su ısıtmak için ateş yakmak ortaklı işlere girileceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşte su ısıtmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada ocakta su ısıtmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, hayırlı işe tabir olunur.

Rüyada tencerede su ısıtmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına işaret eder.

Rüyada banyo suyu ısıtmak kurulu düzenin yıkılacağına, parasal krizler yaşanacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su ısıtmak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine alamet eder.

Rüyada banyo için su ısıtmak insanların güvenini kazanacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments