Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran yakıldığını görmek

Rüyada kuran yakıldığını görmek

Rüyada kuran yakıldığını görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kalp kırmayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada kuran yakıldığını gördüyseniz:

  • Kavramsal değil pratik odaklı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kuran yakıldığını görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada birisi tarafından yakılmak zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada yakılacağını görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işaret eder.

Rüyada cesetin yakıldığını görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kına yakılmış el görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada yakılacak odun görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının eline kına yakıldığını görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kedi yakıldığını görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments