Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta ve mum görmek

Rüyada pasta ve mum görmek

Rüyada pasta ve mum görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada pasta ve mum gördüyseniz:

  • Ev içinde bir çok olumsuz konuşmalar geçebilir, ebeveynleriniz ya da aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Rüyada pasta üstünde mum görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada yaş pasta ve mum görmek içsel güvensizliklerinize, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına delalet eder.

Rüyada pasta mumu üflemek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pastanın üzerinde mum görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pastaya mum dikmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, maddi güç sahibi olacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada doğum günü pastası ve mum görmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada pasta ve mum görmek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada pasta mumu yakmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments