Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sönmüş mum görmek

Rüyada sönmüş mum görmek

Rüyada sönmüş mum görmek onlarla ayrı düşeceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, birikmiş parasının olacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada sönmüş mum gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada yanan mum görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan mum görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada mumbar dolması yemek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mum ve şamdan görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, fakirlikten kurtulacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mum vermek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli mumlar görmek şansının artacağına, ferah bir döneme girileceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta mum yakmak çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mum hediye etmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments