Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşurelik almak

Rüyada aşurelik almak

Rüyada aşurelik almak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşurelik almak gördüyseniz:

  • Ek gelir ihtiyacı da doğabilir.

Rüyada aşure içtiğini görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşure yapan birini görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kavgaların büyüyeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşure pişirip dağıtmak çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hedeflerine yaklaşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada ölüden aşure almak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına işarettir.

Rüyada aşure vermek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşure dağıtıldığını görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, prestij kazanılacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine yorulur.

Rüyada muharrem ayında aşure görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada aşure gününü görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments