Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşunu tutmak

Rüyada muhabbet kuşunu tutmak

Rüyada muhabbet kuşunu tutmak sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu tutmak gördüyseniz:

  • Farklı düşünceler nedeniyle arkadaşlık ilişkilerinizde iniş çıkışlar söz konusu olabilir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu tutmak günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu elinde tutmak tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde muhabbet kuşu tutmak hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu tutmak bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuş tutmak yeni fırsatlar elde edeceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına inanılır.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu tutmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu yakalamak zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu yumurtası görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments