Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşuna su vermek

Rüyada muhabbet kuşuna su vermek

Rüyada muhabbet kuşuna su vermek kesesinin her daim dolu kalacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, bir yandan cenaze olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşuna su vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ya da sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren planlarınız ilişkilerinizin güçlenmesine yardım edebilir.

Rüyada muhabbet kuşuna su vermek rahatının da yerine geleceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunu beslemek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşunun yandığını görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, yanlış anlaşılacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına inanılır.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu yakalamak yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşunun öttüğünü görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşunu uçarken görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane muhabbet kuşu görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşunun ısırdığını görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments