Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden aşure almak

Rüyada birinden aşure almak

Rüyada birinden aşure almak bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulur.

Rüyada birinden aşure almak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek isterken kendi sağlığınıza zarar vermemelisiniz.

Rüyada aşure malzemesi görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin aşure yediğini görmek düşmanından kurtulmaya, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşure dağıtıldığını görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, önemli işler yapacağına yorulur.

Rüyada aşure piştiğini görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine rivayet eder.

Rüyada birine aşure vermek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada aşure hazırlamak işlerinin bu sayede açılacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşure pişirmek ve dağıtmak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden aşure almak maneviyatın da zenginleşeceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments