Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure çorbası pişirmek

Rüyada aşure çorbası pişirmek

Rüyada aşure çorbası pişirmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, ondan şifa göreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada aşure çorbası pişirmek gördüyseniz:

  • En ufak detayı dahi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada aşure çorbası pişirmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada aşure çorbası yemek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada aşure çorbası görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işarettir.

Rüyada aşure pişirmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşure pişiren birini görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına inanılır.

Rüyada aşure pişirmek ve dağıtmak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada aşure pişirdiğini görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşure pişirip dağıtmak hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments