Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure pişirmek

Rüyada aşure pişirmek

Rüyada aşure pişirmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada aşure pişirmek gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmaya veya kendinize iltifatlar yağdırmaya başlamadan önce, gerekenleri yapmanızda fayda var.

Rüyada aşure pişirdiğini görmek elinin darlığa düşeceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşure pişiren birini görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada aşure pişirmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşure pişirip dağıtmak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada aşure çorbası pişirmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, başarılı işlere imza atılacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına işaret eder.

Rüyada aşure pişirmek ve dağıtmak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına yorulur.

Rüyada aşure dağıtıldığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada aşurelik görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments