Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürünün işten ayrıldığını görmek

Rüyada müdürünün işten ayrıldığını görmek

Rüyada müdürünün işten ayrıldığını görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına rivayet eder.

Rüyada müdürünün işten ayrıldığını gördüyseniz:

  • Hayatınızda da bazı kısıtlamalar olması muhtemeldir.

Rüyada müdürünün işten ayrıldığını görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, dertlerine çare bulacağına inanılır.

Rüyada müdürünün işten çıkarıldığını görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına delalet eder.

Rüyada ağlayarak işten ayrılmak geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının işten ayrıldığını görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine işarettir.

Rüyada iş arkadaşının işten ayrıldığını görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada birinin işten ayrıldığını görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet eder.

Rüyada işten ayrılmak istemek prestij kazanacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, hatalarını fark edeceğine işaret eder.

Rüyada işten ayrıldığını görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments