Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürünün öldüğünü görmek

Rüyada müdürünün öldüğünü görmek

Rüyada müdürünün öldüğünü görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine alamet eder.

Rüyada müdürünün öldüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizi tanıtmak veya göstermek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada müdürünün öldüğünü görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına yorulur.

Rüyada müdürünün öptüğünü görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına delalet eder.

Rüyada müdür masası görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, zevki sefa içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bankanın genel müdürünü görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada müdürle içki içmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müdür olmak kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, gururlandıracak işler yapacağına işarettir.

Rüyada genel müdürün elini öpmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, makamının tehlikeye gireceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulur.

Rüyada okul müdürünü dövmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments