Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürüyle kavga etmek

Rüyada müdürüyle kavga etmek

Rüyada müdürüyle kavga etmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, yepyeni biri haline geleceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada müdürüyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Ek sorumluluk veya görevler söz konusu olabilir.

Rüyada okul müdürüyle kavga etmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada müdürüyle kavga etmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada müdürle kavga etmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulun müdür yardımcısını görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bayan müdürünü görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada müdüre yemek vermek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada emniyet müdürü olmak yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments