Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdür koltuğuna oturmak

Rüyada müdür koltuğuna oturmak

Rüyada müdür koltuğuna oturmak gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına yorulur.

Rüyada müdür koltuğuna oturmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkileriniz sizi tatmin etmeyebilir veya gelişmeler yalnız hissetmenize neden olabilir.

Rüyada müdür koltuğuna oturmak mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuğa ters oturmak aile hayatında huzuru yakalayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi koltuğa oturmak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, ters giden durumların düzeltileceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir koltukta oturmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada arabanın ön koltuğunda oturmak gücünün ve şansının yaver gideceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına inanılır.

Rüyada arabanın arka koltuğuna oturmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret eder.

Rüyada deri koltuğa oturmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına tabir olunur.

Rüyada otobüs koltuğuna oturmak esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments