Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürünü hasta görmek

Rüyada müdürünü hasta görmek

Rüyada müdürünü hasta görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada müdürünü hasta gördüyseniz:

  • Vereceğinden çok alan konularla vakit kaybetmemekte fayda var.

Rüyada müdürünü hasta görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına inanılır.

Rüyada genel müdürle yemek yemek rahatının ve huzurunun bozulacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada müdürünü sarhoş görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, rızkının sonsuz olacağına delalettir.

Rüyada kendini müdür olarak görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık müdür görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına işaret eder.

Rüyada banka müdürü görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işaret eder.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada müdürün arabasına binmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments