Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık müdür görmek

Rüyada tanıdık müdür görmek

Rüyada tanıdık müdür görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık müdür gördüyseniz:

  • Gerçekten yolculuklara çıkabilir veya başka dünyalara dalabilirsiniz.

Rüyada tanıdık müdür görmek halsizleşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada emniyet müdürü olduğunu görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağlık müdürünü görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada müdürü öpmek geçimini daha rahat sağlayacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada müdür odasına girmek merdiven atlayacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalet eder.

Rüyada müdürün elini tutmak canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına delalet eder.

Rüyada eski işyerinin müdürünü görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada özel kalem müdürü görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments