Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdüründen para almak

Rüyada müdüründen para almak

Rüyada müdüründen para almak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, rızkın genişlemesine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına yorulur.

Rüyada müdüründen para almak gördüyseniz:

  • Evinizde veya sevdiğiniz işlerle ilgilenerek keyifli vakit geçirmenin tadını çıkartmanızda fayda var.

Rüyada müdürden para almak kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, huzurlu bir insan olacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine tabir olunur.

Rüyada müdüründen para almak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada müdür yardımcısı görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada emniyet müdürü görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada müdür arabasına binmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada personel müdürünü görmek onu uyaracağına, kişinin afiyette olacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık müdür görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada müdürün ağladığını görmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments