Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürüne sarılmak

Rüyada müdürüne sarılmak

Rüyada müdürüne sarılmak sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, kudret ve destek olacağına, suçlamalardan aklanılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, onu isyan noktasına getireceğine, zor durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada müdürüne sarılmak gördüyseniz:

  • Kontrolün her zaman elinizde olmasını istersiniz.

Rüyada genel müdüre sarılmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada müdürüne sarılmak sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada genel müdürle tartışmak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müdür öpmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada işyeri müdürünü görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdür yardımcısı olduğunu görmek yol kat edeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski müdür yardımcısını görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, borçlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müdüre yardım etmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments